Used Gear or Other Products On Sale - Plamen Panchev Studios

Plamen Panchev Studios

 

/ Used Gear or Other Products On Sale

Giana Chinwe Aluminium Alloy Business Card Credit ID Card Holder = 17лв
Продавам кутийка за визитки. Побира от 15-20 визитки. Купих си я от Германия, но вече започнах да си правя по-големи визитка 9 x 6 см. В тази кутийка за визитки по дължината влизат и няма проблем но по шираната не се побират защото за ширина е правена за по-малки по късата страна визитки. Тоест ако визитките ви са примерно 9 x 5.5 см или 8.5 x 5.5 см няма да има проблем да влезнат в курийката. За страната пращам за сметка на купувача. Brand Name BONSYL Model Number YY0002 Item Weight 18.1 g Product Dimensions 9.4 x 6.1 x 0.7 cm
https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=BAZAR&request=view&id=119752

MALMA - огледало, 26x26 см, бяло - като ново, използвано 2 пъти. е за в кратки снимания. ;-)
https://www.ikea.bg/home-decoration/Mirrors/Decorative-mirrors/malma-14133/20232829/

1 x MALMA - огледало, 26x26 см, черно - като ново, използвано 2 пъти. е за в кратки снимания. ;-)
https://www.ikea.bg/home-decoration/Mirrors/Decorative-mirrors/malma-4448/00232830/

1 x GRUA - Много стилно и качествено огледало. Продавам го, защото не ми трябва вече. Като ново е! Използвано е 2 пъти за 2 кратки фото проекта. ;-)
https://www.ikea.bg/home-decoration/Mirrors/Wall-mirrors/grua-57877/10292022/

LACK - Помощна маса 55Х55 бяло - Нова и неразапечатани. Тоест все още си е в кутияката както идва от магазина и е стояла в гардероба ми. Прекрасна е, имам още една, която ползвам в студиото си. Тази все още не съм я ползвал защото нямаше място ако не успея да я продам може да си я запазя за себе си. ;-)
https://www.ikea.bg/living-room/Coffee-and-side-tables/Side-tables/lack-10157/20011413/

Портативни Колонки DIVA BT1220B BLUETOOTH SPEAKER LED - Като тази от линка, ползвана е 2-3 пъти и е като нова. Може да чете музика и от USB Flash-ка. Много качествен и силен звук докарва, като за цената си е може би най-добрата. Продавам я защото си купих Laptop и вече си ползвам него за да пускам музика. Единственият недостатък на колонката е, че батерията издържа 3-4 часа ако работи нон-стоп музиката. Поради тази причина може да си вземете адаптер към контакрта или да я зареждате с външна допълнителна батерия. Това правихме и ние до сега. За цена по договаряне.
https://www.technomarket.bg/Portativni-tonkolonki/diva-bt1220b-bluetooth-speaker-led-09151249

Sekonic Flashmeter L-308S Flashmate = 300лв - Много малко използван и е като нов. Пълен комплект, както идва от магазина, с изтекла гаранция е. Причината за продажбата е, че мисля да купувам по-висок клас светломер пак на Sekonic. Перфектни са!

Статив за Фотоапарат - Fotopro/Rollei Tripod C5i Green = 235лв. Като нов е, горе-долу никога не е бил използван от както го купих. :DD Само съм го тествал леко и е неразличим от нов. Може да видите отличните му ревюта тук: https://www.slrlounge.com/fotopro-c5i-tripod-field-review/ Лек и компактен е и е перфектен за Travel Photographers. Идва с чанта и пълен комплект, както от магазина. Ако някой се интересува за повече инфо да пише на лично. За страната пращам с Еконт или Speedy.

Avenger Grip Head 2 1/2'' - Като новa e и никога не e била използвана. За цена по договаряне.
https://www.manfrotto.us/avenger-grip-head-2-1-2

Avenger 40'' Extension Grip Arm - Като новa e и никога не e била използвана. За цена по договаряне.
https://www.manfrotto.us/avenger-40-extension-grip-arm

Sandbags 2 x Rocwing Heavy Duty Studio Sandbag for Photography Equipment Weight Balance = 30лв

Elinchrom ELC Pro HD 500 + Elinchrom Skyport Transmitter Plus = Цена 1450лв. Като нови са с изключението на 1 предпазно стъкло, което го няма. Пълен комплект както идват от магазина. Причината за продажбата е нова техника на Profoto.
https://www.elinchrom.com/compacts/elc.html
http://elinchrom-bg.com/product/elc-pro-hd-500/
http://elinchrom-bg.com/product/skyport-transmitter-plus/

Голямо Легло Тип Спалня, както и 2 малки шкафчета към него - използвано е, но вече не ми трябват. Много приятно се спи на него. Ако някой се интересува да пише на лично.

Оранжев диван състоящ се от 2 части. Много е стилен и качествен. Пак е използван, но е като нов и вече не ми трябва. Ако някой има нужда от него да попита на лично.

6 Кухненски Стола за маса за хранене. Много са качествени, използвани са, но вече не ми трябват, ако някой се интересува да пише на лично.